Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cazare regim hotelier Apartamente Mosilor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

265 lei Lei
Out Of stock
Localitatea
Bucuresti
Categorie cazare
3 stele
Descriere
Regim hotelier in apartamente complet mobilate si utilate situate in cladirea situata pe Str. Mihai Eminescu nr. 181, construita in anul 2009.
Locatiile ofera confort total, utilitati complete: internet wireless, aer conditionat, incalzire centrala, bucatarii utilate cu electrocasnice, bai curate si utilate, lenjerii si prosoape albe .
Va oferim spre inchiriere apartamente in regim hotelier, cu 2 dormitoare si living, la preturi incepand cu 59 de euro. Preturile scad daca inchiriati pe mai mult de 4 nopti.

In aceasta locatie putem oferi cazare pentru grupuri de turisti de pana la 25 de persoane.

Cladirea este construita in anul 2009, are 8 etaje, cu lift, este situata la intersectia Calea Mosilor cu str. Mihai Eminescu, langa Ambasada Indiei. La parterul cladirii se afla retaurantul La Pescador. In imediata aprpiere, gasiti multiple posibilitati de a va petrece timpul liber - Pizza Hut, KFC, Restaurant indian Haveli. De asemenea, in 2 minute ajungeti la MegaImage, marketul de unde va puteti achizitiona toate cele necesare pentru a va simti ca acasa.
Va stam la dispozitie pentru orice detalii la numerele de telefon +4 768 001 001 si +4 721 430 000 sau pe email office@rocazare.ro.

Va asteptam!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura