Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cazare regim hotelier 6 persoane Uptown

0 stars: 0.00 din 0 pareri

290 lei Lei
Out Of stock
Localitatea
Bucuresti
Categorie cazare
3 stele
Descriere
Cazare in regim hotelier in Bucuresti pentru familii numeroase ! Inchiriem pe termen scurt si mediu apartamente cu 3 camere in complexul rezidential Uptown, cu capacitate maxim de cazare de 6 persoane.

Apartamentele de 3 camere ofera doua dormitoare cu pat dublu plus livingul cu canapea extensibila. De asemenea, cazat in regim hotelier veti fi aproape ca acasa, puteti folosi bucataria complet utilata si dotata cu electrocasnice. Apartamentele au cate doua bai si ofera utilitati maxime: internet wireless, aer conditionat, centrala termica de apartament.

Cladirea in care se afla apartamentele a fost finalizata in anul 2015 si este localizata pe Calea Calarasi, in spatele restaurantului La Mama, langa biserica Delea Noua. Imprejurimile va ofera tot ce va este necesare : spatii pentru parcare, restaurante diverse, supermarket pentru aprovizionare, acces la mijloacele de transport.

Va stam la dispozitie pentru detalii si disponibilitati la numele de telefon din sectiunea de contact sau pe siteul nostru www.rocazare.ro.

Va asteptam !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura